Ποδόσφαιρο

Πανέτοιμη η Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League [vid]

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 23:42

Νίκησε 3-1, εκτός έδρας, τη Σασουόλο και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του ματς με την Γουέστ Χαμ.

Πανέτοιμη η Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League [vid]

Την προσεχή Τετάρτη οι «βιόλα» αγωνίζονται στον τελικό του Europa Conference League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ. Έτσι αγωνίστηκαν Παρασκευή βράδυ κόντρα στη Σασουόλο. Ωστόσο η Φιορεντίνα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο «Mapei Stadium» και επικράτησε 2-1, ολοκληρώνοντας νικηφόρα το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα.

Αλλά έδειξε πώς είναι έτοιμη για το ματς με τα «σφυριά» και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Επίσης είναι στην 8η θέση της Serie A που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μιας και θέλουν να μην νικήσει η Τορίνο την Ίντερ, ενώ περιμένουν τις αποφάσεις της UEFA για τη Γιουβέντους, καθώς είναι πιθανό το σενάριο του αποκλεισμού των «μπιανκονέρι», για ένα χρόνο, από την Ευρώπη!

Μετά από ένα «κρύο» πρώτο 45λεπτο χωρίς φάσεις και ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0), στο δεύτερο ο ρυθμός ανέβηκε. Όμως βοήθησε και το γρήγορο γκολ της Φιορεντίνα που πέτυχε ο Καμπράλ στο 47' για το 0-1. Αν και η Σασουόλο δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 70' με τον Μπεράρντι, το ματς είχε άλλη τροπή.

Καθώς το γκολ του Σαπονάρα στο 79' έβαλε τους «βιόλα» ξανά μπροστά στο σκορ (1-2). Η αποβολή του Τρεσόλντι στο 81' με δεύτερη κίτρινη έκρινε το ματς. Διότι στο 83' ο Γκονζάλες διαμόρφωσε το 1-3. Το ματς ολοκληρώθηκε με δεύτερη αποβολή των γηπεδούχων, καθώς στο 87' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Ροτζέριο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr