Ποδόσφαιρο

Ανησυχία για Μπακασέτα στην εθνική ομάδα

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 23:22

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο ματς Τραμπζονσπόρ - Αλάνιασπορ 5-1.

Ανησυχία για Μπακασέτα στην εθνική ομάδα

Αν και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο πρώτο ημίχρονου του ματς της Τραμπζονσπόρ με την Αλάνιασπορ, ωστόσο ο Τάσος Μπακασέτας τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 49'. Γεγονός που έχει ενεργοποιήσει την εθνική ομάδα σε κατάσταση συναγερμού. Διότι μέσα στον μήνα υπάρχουν τα δύο ματς της Ελλάδας για τα προκριματικά του EURO 2024. Κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία, εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα.

Στο ματς στην Τραπεζούντα, ο Μπακασέτας πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Στο 32' του ματς ο αρχηγός της εθνικής ομάδας σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του, με μια «φωτοβολίδα» με το δεξί (!) που πήγε στο αριστερό παραθυράκι του εστίας του γκολκίπερ Καραγκόζ της Αλάνιασπορ.

Ωστόσο στάθηκε άτυχος. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πιο συγκεκριμένα στο 49', ο Μπακασέτας έγινε αναγκαστική αλλαγή. Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ενοχλήσεις, δίνοντας τη θέση του στον Μπάρντι.

Γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Περισσότερο θα φανούν από αύριο, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Έλληνας διεθνής για να φανεί με ακρίβεια το πρόβλημα, να γίνει η διάγνωση και να καθοριστεί και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr