Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ πέρασε το... τεστ του τελικού [vids]

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 23:50

Επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Τορίνο και έδειξε έτοιμη για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Νίκη και 2η θέση για τη Λάτσιο.

Η Ίντερ πέρασε το... τεστ του τελικού [vids]

Μια εβδομάδα πριν τον τελικό της Κωνσταντινούπολης και η Ίντερ έδειξε έτοιμη για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι. Καθώς πέρασε νικηφόρα από το Τορίνο, μιας και επικράτησε 1-0 της «Granata». Με την ομάδα του Ιντζάγκι να δείχνει πώς είναι όπως πρέπει για το τελευταίο ματς της σεζόν, στον πλαίσιο του UEFA Champions League.

Το μοναδικό τέρμα το ματς ήρθε στο 37'. Όταν ο Μπρόζοβιτς σημάδεψε σωστά και «νίκησε» τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 0-1 των «Nerazzurri». Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με πιο σημαντική το δοκάρι του Τζέκο στο 80'!

Η Λάτσιο νίκησε 2-0 την αδιάφορα Έμπολι και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Serie A. Κάτι που είχαν να πετύχουν από το 1999. Ο Λουίς Αλμπέρτο έδωσε την ασίστ στο 48' για να πετύχει ο Ρομανιόλι με κεφαλιά το 0-1, ενώ στο 90'+2 διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο τρίτο ματς του Σαββάτου, η Κρεμονέζε νίκησε 2-0 την Σαλερνιτάνα με τα γκολ του Μπουοναϊούτο με πέναλτι στο 26' και του Τσατζούτ στο 88'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr