Ποδόσφαιρο

Super League 2: Αγκαλιά με την άνοδο η Κηφισιά [vid]

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 19:48

Η Κηφισιά συνέτριψε με 5-1 την Επισκοπή το Ρέθυμνο και σε συνδυασμό με την ήττα της Athens Kallitheas από την Ηλιούπολη με 1-0, βρίσκεται μία ανάσα από την υπερβατική άνοδο-"Σώθηκε" το Αιγάλεω επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ.

Super League 2: Αγκαλιά με την άνοδο η Κηφισιά [vid]

H ομάδα του Πετράκη φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Μέσα σε 22 λεπτά κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ. Στο 10' άνοιξε το σκορ ο Αντερέγκεν, με τον Κουιρουκίδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 23 με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης στο 28' έκανε το 3-0, με τον Μαζουλουξή στο 32' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.

Στο 65' ο Νάα έκανε πέντε τα τέρματα για την ομάδα, με τον Βασίλη Πολίτη στο 66' να μειώνει σε 5-1, ένα σκορ που έμεινε έως το φινάλε.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Τσιλεδάκης, Αμπαφού, Κούτσιας, Σταθόπουλος, Τζωρτζινάκης (82′ Μέτα), Λέκα (69′ Καφετζής), Αραμπατζής (73′ Μπερικάκης).

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Σωτηράκος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Στ. Ποζατζίδης (64′ Να’α), Προβυδάκης (64′ Δημοσθενιάδης), Παπασάββας (71′ Καλλέργης), Νοικοκυράκης, Ταλάλ (64′ Παναγιώτου), Κουιρουκίδης, Αντερέγκεν.

Η Καλλιθέα υπέπεσε σε γκέλα, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Ηλιούπολη εκτός έδρας και έτσι βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Έμανουελ Άντο να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ, ενώ στο 54′ ο Περιστερίδης απέκρουσε πέναλτι του Λουκίνα, έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Κρέτσι (87′ Ντόη), Τσαφταρίδης, Βασιλείου (87′ Γεωργιάδης), Μπαστακός (70′ λ.τ Έμπερτ), Μπαξεβάνος, Γκοτσούλιας, Ζιούλης, Βάρκας, Ανδρέου, Άντο (68′ Δημητριάδης).

Καλλιθέα (Σίμος): Βοσνιάδης, Ευαγγέλου, Ματίγια (88′ Τσιντώνης), Ναμπί, Σαντάνα (74′ Μπάμπης), Βασιλούδης (65′ Ουές), Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Καινούργιος, Βλάχος (88′ Μάλτσι), Ντεμέτριους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr