Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Περνά ιατρικά ο Μακ Άλιστερ!

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 12:06

Την Τρίτη ο Αλέξις Μακ Άλιστερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά την ολοκλήρωση της απόκτησής του η Λίβερπουλ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τους Μανού Κονέ και Κεφρέν Τουράμ.

 Λίβερπουλ: Περνά ιατρικά ο Μακ Άλιστερ!

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των κόκκινων.

Ο Αργεντινός μέσος θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά θα υπογράψει την Τετάρτη το συμβόλαιό του με τους κόκκινους μέχρι το 2028.

Η Λίβερπουλ ωστόσο δεν σταματά εδώ. Μόλις ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μακ Άλιστερ θα προχωρήσει τις δύο επόμενες κινήσεις που έχει στα σκαριά.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Το συμβόλαιό του θα είναι για 5 χρόνια όπως είπαμε με ετήσιες απολαβές τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αργεντίνος πίεσε και αυτός με τη πλευρά του να δεχθεί η Μπράιτον την πρόταση της Λίβερπουλ, αφού ήθελε πολύ να πάει εκεί.

Τη εν λόγω είδηση, δημοσίευσε και ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr