Ποδόσφαιρο

Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 20:57

Κριστόφ Γκαλτιέ και Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τους Παριζιάνους να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, ενημέρωσε τον Κριστόφ Γκαλτιέ ότι η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί, καθώς η διοίκηση θέλει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γκαλτιέ μέτρησε 34 νίκες, έξι ισοπαλίες και 10 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, κατακτώντας το γαλλικό πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ. Ωστόσο, στο Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν απέτυχε παταγωδώς κι αυτός είναι ο κύριος λόγος αποχώρησης του Γάλλου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Γκαλτιέ είχε συμβόλαιο με την Παρί, για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Το κλίμα για τον 56χρονο τεχνικό είχε δυσκολέψει αρκετά στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, καθώς εκτός από το αγωνιστικό σκέλος και τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από τη φάση των 16 του Champions League, διεξάγεται και έρευνα εις βάρος του. Η αστυνομία και η διοίκηση της Παρί ξεκίνησαν έρευνα για τις ρατσιστικές δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Κριστόφ Γκαλτιέ πέρυσι, όταν ακόμα ήταν προπονητής της Νις.

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει παραμένει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος αποχώρησε μεσούσης της σεζόν από την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα μάλιστα, με την Equipe ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στην Τετάρτη (07/06) στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας και αν τα βρουν να ολοκληρώσουν σε συμφωνία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr