Ποδόσφαιρο

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι! [vid]

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 21:59

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέλεξε την ομάδα του MLS και με γραπτή του δήλωση εξήγησε γιατί δεν γύρισε στην Μπαρτσελόνα.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι! [vid]

Τέλος στο μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έβαλε ο Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής και σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επέλεξε την ομάδα του MLS, αντί να γυρίσει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Διότι εξήγησε πώς δεν μπορούσε να φορέσει ξανά και πάλι τη φανέλα των «blaugrana», διότι υπήρχαν πολλά θέματα που δεν είχαν επιλυθεί. Αν και η La Liga έδωσε το ΟΚ στους πρωταθλητές Ισπανίας για να προχωρήσουν την υπόθεση αυτή, τελικά θα μείνει ως σενάριο… θερινής νυχτός.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Στην δήλωσή του, ο Μέσι ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θα επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ίντερ Μαϊάμι. Ήθελα να επιστρέψω στην Μπάρτσα, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το μέλλον μου να εξαρτάται από τα χέρια άλλων ανθρώπων. Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την προοπτική, αλλά από την άλλη, έχοντας βιώσει όσα βίωσα όταν έφυγα, δεν ήθελα να βρεθώ και πάλι στην ίδια κατάσταση. Δεν ήθελα να αφήσω το μέλλον μου στα χέρια άλλων.

Είχα κι άλλες προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά δεν τις εξέτασα καν λόγω της Μπαρτσελόνα. Ήθελα να πάρω μόνος μου την απόφαση σκεπτόμενος τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Αν και άκουσα ότι η La Liga είχε αποδεχτεί τα πάντα και όλα ήταν εντάξει για την επιστροφή μου, υπήρχαν ακόμη πολλά πράγματα που έπρεπε να γίνουν. Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τα συμβόλαια σε κάποιους και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια σχολίασε ακόμη: «Μίλησα λίγο με τον Λαπόρτα, 1-2 φορές το πολύ. Είχα πολλή επικοινωνία με τον Τσάβι από τη στιγμή που πήγε στην ομάδα. Μιλούσαμε για την πιθανότητα να επιστρέψω και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Συζητήσαμε για το αν με ήθελε πίσω, αν κάτι τέτοιο θα ήταν καλό για την ομάδα και για εκείνον και κρατήσαμε επαφή.

Ελπίζω, δεν ξέρω πότε ή πώς, αλλά ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να συνεισφέρω κι εγώ με κάποιον τρόπο στην Μπαρτσελόνα, γιατί είναι ο σύλλογος που αγαπώ και εκτιμώ πολύ την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στη διάρκεια της καριέρας μου. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Παρακολουθούσα την Μπαρτσελόνα συνέχεια, ήθελα να κερδίζει τίτλους, όπως κάθε φίλος της Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα κι εγώ κάποια μέρα να αποχαιρετήσω την ομάδα όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Άλμπα ή ο Μπουσκέτς».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr