Ποδόσφαιρο

Οι υποψήφιοι προπονητές για τη Νάπολι [vid]

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 22:57

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξήγησε πώς υπάρχουν 40 τεχνικοί που εξετάζονται ως διάδοχοι του Σπαλέτι.

Οι υποψήφιοι προπονητές για τη Νάπολι [vid]

Ούτε ένας, δύο ή πέντε προπονητές είναι στη λίστα της Νάπολι για τη θέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Διότι ο πρόεδρος της Νάπολι, με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πώς ακόμα δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ιταλού κόουτς που οδήγησε τους «παρτενοπέι» στον τίτλο της Serie A μετά από 33 χρόνια! Η κατάσταση στον ιταλικό νότο μυρίζει… μπαρούτι, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του έμπειρου κόουτς.

Με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να κάνει δηλώσει για το θέμα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αρχίζοντας από σήμερα, δεσμεύομαι να ελέγξω μία λίστα με πιθανούς προπονητές, η οποία έχει αυξηθεί. Από εκεί που είχε 22 ονόματα, τώρα έχει 40. Πρέπει να αρχίσω να τσεκάρω ποιοι είναι διαθέσιμοι που θα μπορούν να παίζουν το 4-3-3 και με μία γραμμή άμυνας που θα παίζει ψηλά. Αυτό είναι ένα ερώτημα που απαιτεί χρόνο. Έπειτα θα πρέπει να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα τους και το αν μπορούν να προσαρμοστούν στην παρτενοπέι κουλτούρα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr