Ποδόσφαιρο

«Κλείνει» Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός [vid]

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 23:26

Οι Πολωνοί αναφέρουν πώς το «τριφύλλι» έχει έρθει σε συμφωνία με τον αριστερό μπακ-χαφ που μένει ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας.

«Κλείνει» Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός [vid]

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις των «πράσινων» με θέμα την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Καθώς, όπως αναφέρουν οι Πολωνοί, μια ακόμα προσθήκη είναι στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό. Τα ρεπορτάζ στη χώρια της Βόρειο-Ανατολικής Ευρώπης αναφέρουν πώς το «τριφύλλι» έδωσε τα… χέρια με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς που μένει ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος Σέρβος αριστερός μπακ-χαφ θα συνεχίσει να φορά πράσινη φανέλα, αλλά αυτή τη φορά εκείνη των δευτεραθλητών Ελλάδας.

Ο Μλαντένοβιτς γίνεται σε δύο μήνες 32 χρονών και έκλεισε μια τριετία στην πολωνική ομάδα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 30 ματς, 6 γκολ και 7 ασίστ. Εξαιρετικά νούμερα για έναν παίκτη που καλύπτει την αριστερή πτέρυγα. Μιας και η προσφορά του δεν αφορά μόνο το δημιουργικό, αλλά και το «εκτελεστικό» κομμάτι! Επίσης, έχει 22 ματς με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Φορώντας το εθνόσημο έχει σημειώσει και ένα γκολ. Επιπλέον, ήταν μέλος της αποστολής των Σέρβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και αγωνίστηκε κόντρα στη Βραζιλία.

Σε ό,τι αφορά την καριέρα του, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ερυθρό Αστέρα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Κολωνία, Σταντάρ Λιέγης και Λέγκια Γκντανσκ. Πιο συγκεκριμένα, οι Πολωνοί έχει και δεδομένη και τελειωμένη τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Μιας και στις λεπτομέρειες που παραθέτουν, σημειώνουν πώς οι ετήσιες του αποδοχές θα αγγίξουν τις 420.000€.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.