Ποδόσφαιρο

Ίντερ Μαϊάμι: Έχει και συνέχεια μετά τον Μέσι!

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 11:04

Η Ίντερ Μαϊάμι έκανε το κόλπο γκρόσο και θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι, όμως δείχνει να μη σταματάει εκεί. 

Ίντερ Μαϊάμι: Έχει και συνέχεια μετά τον Μέσι!

Ήδη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του deal κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλουν τον αμερικανικό σύλλογο να βρίσκεται στο «κυνήγι» των Μπουσκέτς, Άλμπα και Σουάρες, τριών εκ των κορυφαίων συνοδοιπόρων του Pulga στην Μπαρτσελόνα.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Πέρα από αυτούς όμως, έχει θέσει στόχο και έναν ακόμα Αργεντίνο. Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία. Έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους, αλλά ο ίδιος δείχνει να έχει προτεραιότητα την Ευρώπη. Η αγαπημένη Μπενφίκα καραδοκεί για να τον εντάξει στην ομάδα. Θα φανεί σε λίγο καιρό αν θα έχουμε και άλλες βόμβες από τη μεριά του Ατλαντικού.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr