Ποδόσφαιρο

Μπάγερν: Ο Γκερέιρο υπογράφει συμβόλαιο!

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 11:20

Ο Ράφαελ Γκερέιρο συμφώνησε με την Μπάγερν, την επόμενη εβδομάδα θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026.

Μπάγερν: Ο Γκερέιρο υπογράφει συμβόλαιο!

Ο Ράφαελ Γκερέιρο γίνεται ακόμη ένας παίκτης που κάνει το δρομολόγιο Ντόρτμουντ - Μόναχο. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος μπακ τα έχει βρει σε όλα με την Μπάγερν και απομένουν μονάχα τα τυπικά ζητήματα.

Την επόμενη εβδομάδα ο Γκερέιρο θα περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2026 με την Μπάγερν.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τα κίτρινα, δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Έτσι το παιχνίδι με τη Μάιντς ήταν του τελευταίο του και αποχαιρέτησε τον κόσμο και την ομάδα!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr