Ποδόσφαιρο

Γκολ από πλάγιο στην Φινλανδία [vid]

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 21:29

Ένα απίστευτο τέρμα μπήκε στο ματς της Σεϊνάγιοεν με την Βάασαν, με μοιραίο λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Γκολ από πλάγιο στην Φινλανδία [vid]

Τέτοια γκολ τα βλέπουμε μόνο σε ηλεκτρονικά παιχνίδια! Αλλά το είδαμε σήμερα και στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Πιο συγκεκριμένα στο ματς της Σεϊναγιόεν με την Βάασα. Ένα γκολ από πλάγιο!

Μιας και η γηπεδούχος ομάδα, η Σεϊναγιόεν προηγήθηκε μετά από εκτέλεση από πλάγιο. Εκτέλεση από πλάγια αριστερά όπως έκαναν οι γηπεδούχοι επίθεση. Ο τερματοφύλακας της Βάασα, όμως, έκανε κακή εκτίμηση της φάσης.

Το αποτέλεσμα ήταν η έξοδός του να θυμίσει την αντίστοιχη του… Μεσολογγίου. Γιατί όπως προσπάθησε να διώξει την μπάλα, ίσως και να την βοήθησε να καταλήξει στα δίχτυα του. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειώσει ένα… αυτογκόλ που θα μείνει στην ιστορία, διότι δεν χρεώθηκε έτσι. Αλλά ως γκολ από πλάγιο, μιας και η πορεία της μπάλας ήταν προς το τέρμα.

Επειδή, όμως, δεν έχουν νόημα τα λόγια και οι περιγραφές, δείτε τη φάση και θα καταλάβετε…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr