Ποδόσφαιρο

Η άνοδος στα... χέρια της Μπάρι

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 00:08

Πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κάλιαρι και έχει την ευκαιρία στη ρεβάνς να πάρει το εισιτήριο για τη Serie A.

Η άνοδος στα... χέρια της Μπάρι

Προβάδισμα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου απέκτησε η Μπάρι. Μιας και πήρε ισοπαλία στην έδρα της Κάλιαρι, με γκολ στις καθυστερήσεις χάρη σε πέναλτι. Έτσι, έχει πλέον την τύχη στα χέρια της. Με δεδομένο ότι το δεύτερο ματς είναι στην έδρα της.

Το ματς στο «Unipol Domus» ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Κάλιαρι. Μιας και στο 9' ο Λαπαντούλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Μπάρι απώλεσε τη μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα στο 39'. Όταν ο Τσεντίρα αστόχησε από την «άσπρη βούλα», καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ραντάνοιβιτς.

Έτσι, το 1-0 παρέμεινε ως εκείνο το σημείο. Όλα έδειχναν πώς ο πρώτος τελικός στη Serie A θα έληγε με νικήτρια την Κάλιαρι. Γεγονός που θα την έκανε το φαβορί για την άνοδο. Όμως, στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Αντενούτσι σημάδεψε σωστά. Ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 90'+6.

Αποτέλεσμα που έκανε φαβορί την Μπάρι για την άνοδο. Διότι αν το δεύτερο ματς στο «San Nicola» λήξει ισόπαλο, εκείνη θα πάρει την άνοδο μιας και τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία, στην κανονική περίοδο, σε σχέση με την Κάλιαρι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr