Ποδόσφαιρο

Η Αλαβές στον τελικό της ανόδου! [vid]

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 00:33

Νίκησε 2-0 την Έιμπαρ στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό και μετά το 1-1 του πρώτου, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τη La Liga 1 κόντρα στη Λεβάντε.

Η Αλαβές στον τελικό της ανόδου! [vid]

Στον τελικό της La Liga 2 πέρασε η Αλαβές. Καθώς επικράτησε 2-0 της Έιμπαρ στο «Mendizorrotza». Σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς, πέρασε στον επόμενο και τελευταίο γύρο των playoffs. Εκεί θα αναμετρηθεί με τη Λεβάντε, σε δύο ματς, με στόχο την άνοδο στη La Liga 1.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκίνησε με γκολ. Μιας και η Αλαβές άνοιξε το σκορ στο 1' μετά την πάσα του Ριόχα και το γκολ του Ρέμπαχ. Το ματς έμεινε σε αυτό το σκορ ως την τελική του ευθεία. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι έδωσαν… χώρο και έπαιξαν στην κόντρα.

Έτσι στο 78' βγήκαν στην κόντρα, σε μια από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Όταν ο Ρέμπαχ βρήκε τον Βιγιαλίμπρε και εκείνος διαμόρφωσε το 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr