Ποδόσφαιρο

Η Γαλατασαράι θέλει τον Τσιμίκα [vid]

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 20:40

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πώς η πρωταθλήτρια της χώρας ενδιαφέρεται για τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ.

Η Γαλατασαράι θέλει τον Τσιμίκα [vid]

Ένα ακόμα καλοκαίρι που το όνομα του Κώστα Τσιμίκα «παίζει» δυνατά στο διεθνές μεταγραφικό παζάρι. Μιας και αυτή τη φορά η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για τον Έλληνα αριστερό μπακ. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Fanatik», σχετικά με τον 26χρονο παίκτη της Λίβερπουλ.

Το δημοσίευμα στην Τουρκία επισημαίνει πώς η «τσιμ μπομ» ψάχνει για αριστερό μπακ. Με τον Ισπανό της Λειψίας, Ανχελίνο, να είναι η βασική της επιλογή. Μετά τη σεζόν που έκανε, ως δανεικός, με τη φανέλα της Χοφενχάιμ. Ωστόσο, στη γειτονική χώρα επισημαίνουν ότι η υπόθεση του παίκτη της κυπελλούχου Γερμανίας δεν είναι και τόσο εύκολο. Έτσι υπάρχει και εναλλακτική περίπτωση παίκτη για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πιο συγκεκριμένα, αυτός είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ως το 2025. Βέβαια, το γεγονός πώς δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού στους «reds», είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Τουρκίας στην προσπάθεια να τον αποκτήσουν. Αλλά ούτε αυτή η περίπτωση είναι εύκολα. Οι Τούρκοι, πάντως, αναφέρουν πώς το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει η ιστορία και η Γαλατασαράι θα αποκτήσει αριστερό μπακ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr