Ποδόσφαιρο

Ο Μόντριτς «μετακομίζει» στη Σαουδική Αραβία [vid]

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 21:18

Η φημολογία για τη μετακίνησή του στην Αλ Χιλάλ έχει «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες.

Ο Μόντριτς «μετακομίζει» στη Σαουδική Αραβία [vid]

Η αρχή έγινε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ωστόσο όλα δείχνουν πώς θα υπάρξει και άλλος παίκτης που θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, μετά τον Γάλλο σέντερ φορ που πήγε στην Αλ Ιτιχάντ, κάτι ανάλογο ετοιμάζεται να κάνει και ο Λούκα Μόντριτς.

Καθώς ο Κροάτης μέσος έχει δεχθεί μια εξαιρετική πρόταση από την Αλ Χιλάλ. Με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών να φέρει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει πει το… ναι στην πρόταση της ομάδας από την αραβική χώρα. Κατά συνέπεια, να ακολουθεί το παράδειγμα του Μπενζεμά που είχε όχι στους Μαδριλένους για τα πέτρο-ευρώ των Αράβων. Επιπλέον, οι πληροφορίες τόσο από την Ισπανία όσο και τη Σαουδική Αραβία σχετίζουν την απόφαση του Μόντριτς με την αντίστοιχη του Γάλλου σέντερ φορ.

Επίσης, όπως λένε, ο 38χρονος παίκτης μέτρησε και το γεγονός της απόκτησης του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Μιας και αυτή η προσθήκη στο ρόστερ της «βασίλισσας» της Ευρώπης, θα μείωνε αισθητά και το χρόνο που θα είχε τη νέα χρονιά ο Κροάτης. Ωστόσο, στην πατρίδα του αναφέρουν πώς η οριστική του απόφαση θα γίνει γνωστή σε λίγες ημέρες. Δηλαδή κατά τα τέλη Ιουνίου, όταν και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Final-4 του Nations League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr