Ποδόσφαιρο

Η Γκρέμιο «ζεστή» για Ιτούρμπε [vid]

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 22:31

Η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε πρόταση στον Παραγουανό μεσοεπιθετικό, που μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Η Γκρέμιο «ζεστή» για Ιτούρμπε [vid]

Ο Χουάν Ιτούρμπε δεν θα συνεχίσει στον Άρη. Το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν συνεχίσει στους «κίτρινους». Επίσης, το όνομά του «έπαιξε» αυτές τις ημέρες για την ΑΕΚ. Αλλά όπως φαίνεται από αλλού υπάρχει ενδιαφέρον για τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Νότια Αμερική, υπάρχει ομάδα που δεν έχει περιοριστεί μόνο στο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Αλλά του κατέθεσε πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, η Γκρέμιο είναι εκείνη που κατέθεσε πρότασης συνεργασίας στον παίκτη του Άρη. Με το ρεπορτάζ να αναφέρει πώς οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία.

Λοιπόν, μετά από μια διετία στον Άρη ο Ιτούρμπε ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θυμίζουμε πώς διεθνής Παραγουανός έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Πούμας, τη Ρόμα, τη Βερόνα, τη Ρίβερ Πλέιτ, την Τιχουάνα, την Τορίνο, την Πόρτο, τη Σέρο Πορτένιο, την Πατσούκα και την Μπόρνμουθ. Απομένει, βέβαια, να φανεί εάν θα αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr