Ποδόσφαιρο

Οι ενδεκάδες του τελικού του UEFA Champions League

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 20:59

Οι επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Σιμόνε Ιντζάγκι για το αποψινό ματς στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ενδεκάδες του τελικού του UEFA Champions League

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ κοντράρονται στον τελικό του UEFA Champions League. Πιο συγκεκριμένα στο στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Εκεί όπου οι δύο κορυφαίες ομάδες της χρονιάς θα δώσει την τελική μάχη. Γιατί στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο μία!

Στις 22:00 είναι η σέντρα στο τελευταίο ματς της σεζόν 2022-23. Με τους δύο προπονητές να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους. Πλέον, δεν υπάρχουν μυστικά. Διότι στο φινάλε της σεζόν ούτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτε ο Σιμόνε Ιντζάγκι μπορούν να κάνουν κάτι που θα προκαλέσει… έκπληξη! Οπότε αυτό που περιμένουν όλοι είναι τα βαριά «χαρτιά» των δύο ομάδων να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Ας δούμε τώρα, λοιπόν, τις ενδεκάδες των δύο φιναλίστ.

Ο Γκουαρδιόλα τελικά δεν έκανε την… έκπληξη, αλλά πήγε στην πεπατημένη. Ο Γουόκερ είναι στην αποστολή, αλλά έχει χάσει αρκετά ματς. Έτσι, ο κόουτς των πολιτών επέλεξε για το βασικό σχήμα τους αναμενόμενους έντεκα. Δηλαδή τους Έντερσον, Ντίας, Ακάντζι, Άκε, Στόουνς, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις και Χάαλαντ.

Ωστόσο, το ίδιο έκανε και ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Μιας και επέλεξε την αναμενόμενη ενδεκάδα για τον τελικό του UEFA Champions League. Μιας και δίπλα στον Μαρτίνες επέλεξε τον Τζέκο για την επίθεση και όχι τον Λουκάκου. Το αρχικό σχήμα των «νερατζούρι» αποτελείται από τους Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο, Λαουτάρο και Τζέκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr