Ποδόσφαιρο

Με το Champions League θα πάει στην Παρί

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 21:04

Προφορική συμφωνία του Μπερνάρντο Σίλβα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Σίτι.

Με το Champions League θα πάει στην Παρί

Έτοιμη για ένα μεταγραφικό «μπαμ» είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπερνάρντο Σίλβα. Τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, οι δύο πλευρές έδωσαν τα... χέρια με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Δημοσιεύματα στα Γαλλία αναφέρουν πώς η ομάδα από το Παρίσι τα έχει βρει με τον παίκτη των «πολιτών». Ωστόσο μένει να υπάρξει θετική ανταπόκριση και από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι. Διότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Βέβαια, η Σίτι είναι μια ομάδα που είναι θετική να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αρκεί η πρόταση, ειδικά σε ό,τι αφορά το οικονομικό, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Επιπλέον, οι Γάλλοι σημειώνουν πώς αν η Παρί Σεν Ζερμέν βάλει στο… τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα τότε θα μπορούσε πιο εύκολα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ίσως αν οι Παριζιάνοι βάλουν στη συζήτηση έναν εκ των Ντοναρούμα ή Βεράτι, θα ήταν πιο εύκολο να υπάρξει deal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr