Ποδόσφαιρο

Μήνυμα Εμπαπέ στην Παρί για... ξεχωριστό μέλλον! [vid]

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 23:33

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε τους Μαδριλένους πώς δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του, που λήγει το 2024.

Μήνυμα Εμπαπέ στην Παρί για... ξεχωριστό μέλλον! [vid]

Μια τρομερή είδηση «έσκασε» απόψε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Διότι το ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe» βάζει… φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού. Αν και ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενημέρωσε με επιστολή τους πρωταθλητές Γαλλίας πώς δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν του συμβολαίου. Δηλαδή η συνεργασία του με τους Παριζιάνους θα κρατήσει ένα χρόνο μόνο και όχι δύο, όπως προέβλεπαν η οψιόν που υπήρχε!

Μια είδηση «βόμβα» καθώς μετά την εξέλιξη αυτή όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Γάλλου επιθετικού. Καθώς με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσει να αποχωρήσει ελεύθερος από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Ωστόσο μετά την κίνηση που έκανε ο Εμπαπέ, η επόμενη αναμένεται από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται η ίδια η γαλλική ομάδα να του βάλει… πωλητήριο. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024, χωρίς οι πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν το παραμικρό, οικονομικό όφελος!

Το δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε επίσημη επιστολή στην Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα λέγοντάς τους ότι δεν θα ενεργοποιήσει, σε καμία περίπτωση, την επιλογή στο συμβόλαιό του για να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο μέχρι το 2025. Πλέον, είναι πιθανό η Παρί Σεν Ζερμέν να επιδιώξει να πουλήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι». Επομένως δεν αποκλείεται να ανοίξει πάλι το θέμα των «merengues»! Μιας και με όσα έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, αλλά και την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πιθανό οι Μαδριλένοι να κάνουν την κίνησή τους άμεσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr