Ποδόσφαιρο

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μήνυση στην Έβερτον

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 12:07

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μήνυση στην Έβερτον, παρότι έχει αποχωρήσει από τα ζαχαρωτά εδώ και δύο χρόνια, σχετικά με εμπορικές συμφωνίες που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μήνυση στην Έβερτον

Στα δικαστήρια οδηγεί ο Κάρλο Αντσελότι την πρώην ομάδα του Έβερτον, καθώς οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν ακόμα οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η μήνυση του Ιταλού τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης έχει να κάνει με "γενικές εμπορικές συμφωνίες και συμβόλαια" και θα δικαστεί σε υψηλόβαθμο δικαστήριο του Λονδίνου.

Ο Guardian αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με τη νομική ενέργεια του Αντσελότι, ενώ και η Έβερτον δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Τα ζαχαρωτά αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, καθώς η κατασκευή του νέου γηπέδου έχει "ματώσει" τα οικονομικά της ομάδες. Μάλιστα σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών της διοίκησής της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr