Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 15:17

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου μέσου Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Ντόρτμουντ.

Ανακοίνωσε Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με επίσημο τρόπο την απόκτηση του 20χρονου μέσο-επιθετικού Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Ντόρτμουντ.

Η ομάδα με τα περισσότερα Τσάμπιονς Λιγκ (14) προσπαθεί να ανανεώσει το γερασμένο ρόστερ της και ο Μπέλιγχαμ είναι ιδανική λύση αφού είναι πολύ νέος και πολλά υποσχόμενος.

Ο ύψους 1,86 ποδοσφαιριστής άφησε άριστες εντυπώσεις στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Ντόρτμουντ και στα τρεις σεζόν που αγωνίστηκε στην ομάδα της Βεστφαλίας σημείωσε 24 γκολ σε 132 ματς.

Το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και έχει διάρκεια έξι ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο Μπέλιγχαμ έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας 24 φορές και έχει σημειώσει 1 γκολ!

H παρουσίαση του ου θα γίνει με κάθε επισημότητα την Πέμπτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr