Ποδόσφαιρο

Ο Τζέιμς Μίλνερ στην Μπράιτον [vid]

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 20:11

Ο 37χρονος μέσος που αποχώρησε από την Λίβερπουλ, θα συνεχίσει στους «Seagulls» την καριέρα του.

Ο Τζέιμς Μίλνερ στην Μπράιτον [vid]

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή έκανε η Μπράιτον. Διότι οι «Seagulls» προχώρησε στην απόκτηση του Τζέιμς Μίλνερ. Μιας και ο έμπειρος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Η αγγλική ομάδα που έγραψε φέτος ιστορία και εξασφάλισε για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League, απέκτησε τον διεθνή Άγγλο κεντρικό χαφ. Μετά από οκτώ χρόνια στο «Anfield», όπου φορούσε τη φανέλα των «reds», πλέον άλλαξε… στρατόπεδο.

Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε για ένα χρόνο με την Μπράιτον, ενώ η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Αν και 37 ετών, είναι ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Ειδικά σε ό,τι αφορά την παρουσία των «Seagulls» στην Ευρώπη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr