Ποδόσφαιρο

Ο Δουβίκας στο στόχαστρο της Γαλατασαράι [vids]

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 21:04

Η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό. Στα σκαριά πρόταση 8 εκατομμυρίων.

Ο Δουβίκας στο στόχαστρο της Γαλατασαράι [vids]

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie είναι περιζήτητος. Καθώς διαρκώς υπάρχουν νέα δημοσιεύματα για τον Τάσο Δουβίκα. Μην ξεχνάμε πώς το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε «παίξει» αρκετά για τις κορυφαίες ομάδες της Σκωτίας. Δηλαδή τόσο για την Σέλτικ όσο και για τους Ρέιντζερς. Ωστόσο τώρα μια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει μπει στο… παιχνίδι για τον 24χρονο παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, η Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η «τσιμ μπομ» θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, τον Έλληνα επιθετικό. Καθώς η εξαιρετική του χρονιά στα γήπεδα της Ολλανδίας με την Ουτρέχτη, όπου σκόραρε 22 γκολ, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό.

Έτσι η Γαλατασαράι φέρεται να έχει ήδη κάνει την κίνησή της. Με την πρότασή της προς την Ουτρέχτη να φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς, βέβαια, να έχει γίνει γνωστό αν ο ολλανδικός σύλλογος έκανε αποδεκτή ή όχι την προσφορά αυτή!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr