Ποδόσφαιρο

Αμφίβολος ο Γιαννούλης με την Ιρλανδία

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 22:42

Ένα ακόμα πρόβλημα για τον Γκουστάβο Πογέτ, καθώς ο διεθνής αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση.

Αμφίβολος ο Γιαννούλης με την Ιρλανδία

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την εθνική ομάδα ενόψει του ματς με την Ιρλανδία. Καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Μπουχαλάκη όσο και τον Αλεξανδρόπουλο. Όμως, δεν είναι αυτοί οι μοναδικοί «πονοκέφαλοι» για τον Πογιέτ. Μιας και υπάρχει ένας ακόμα. Διότι δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για το ματς με την Ιρλανδία στην OPAP Arena. Καθώς σήμερα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Εξάλλου, ήδη υπάρχει το πρόβλημα με τον Ιωαννίδη και η αντικατάστασή του –στην αποστολή- από τον Δουβίκα. Επίσης, ερωτηματικό παραμένει η παρουσία των Μπουχαλάκη και Αλεξανδρόπουλου. Μιας και οι δύο παίκτες έκαναν και την Τετάρτη πρόγραμμα αποκατάστασης. Κατά συνέπεια, με δεδομένο ότι δεν είναι 100% έτοιμοι, οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι δεν είναι με το μέρος τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr