Ποδόσφαιρο

Κανονικά το ματς Ελλάδα - Ιρλανδία

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 23:05

Η αναμέτρηση το βράδυ της Παρασκευής, παρά το τριήμερο Εθνικό Πένθος, θα διεξαχθεί κανονικά. Καθώς το ματς είναι υπό την υπό την αιγίδα της UEFA.

Κανονικά το ματς Ελλάδα - Ιρλανδία

Το θέμα του τέταρτου τελικού του μπάσκετ είναι στην επικαιρότητα. Διότι το ματς είναι στον… αέρα. Καθώς λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους, είναι ορατό το σενάριο της αναβολής του και η διεξαγωγή του, είτε το βράδυ του Σαββάτου, είτε της Κυριακής. Αλλά υπάρχει ένα ακόμα ματς αυτές τις ημέρες. Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία, για τα προκριματικά του EURO 2024, στην OPAP Arena.

Ωστόσο, για το συγκεκριμένο ματς τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Θέμα αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική και τους Ιρλανδούς δεν τίθεται. Ο λόγος είναι απλός… Το ματς είναι υπό την αιγίδα της UEFA, για διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση. Έτσι, θα γίνει κανονικά. Διότι και στο παρελθόν, σε ανάλογες περιπτώσεις με άλλες χώρες, η UEFA τέλεσε κανονικά τα ματς που διεξάγονταν στο πλαίσιο δικών της διοργανώσεων, παρότι μπορεί να υπήρχε Πένθος στα κράτη που ήταν προγραμματισμένα τα ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr