Ποδόσφαιρο

Η Χάιντουκ ανακοίνωσε τον Σάρλια [vid]

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 20:10

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του στον κροατικό σύλλογο.

Η Χάιντουκ ανακοίνωσε τον Σάρλια [vid]

Επαναπατρισμός για τον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Μιας και ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Δηλαδή στην ομάδα της πατρίδας του.

Ο Σάρλια μετά την αποχώρηση από το «τριφύλλι» δέχθηκε πρόταση από τη Χάιντουκ. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πει το ναι. Εξάλλου, η πρόταση από την ομάδα του Σπλιτ αφορούσε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Πιο συγκεκριμένα, αυτό μέτρησε αρκετά για να κλείσει ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός στον κροατικό σύλλογο.

Επίσης, εκεί θα συναντήσει έναν συμπατριώτη του και πρώην αντίπαλο στα ελληνικά γήπεδα. Διότι στη Χάιντουκ αγωνίζεται και ο Μάρκο Λιβάγια, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ. Μετά, λοιπόν, από μια διετία με την πράσινη φανέλα, τώρα θα φορέσει αυτή της ομάδας του Σπλιτ, καθώς ήταν κάτι που επιθυμούσε.

Ο Σάρλια επέλεξε το νούμερο «31» για τη φανέλα του. Επιπλέον, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων πώς: «Όλοι πάντα ονειρευόντουσαν μεγάλους συλλόγους και εγώ είχα μόνο ένα όνειρο, να παίξω για τη Χάιντουκ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr