Ποδόσφαιρο

Δεν δυσκολεύτηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή [vids]

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 20:34

Άνετη νίκη για την «αλμπισελέστε» που επικράτησε 2-0 της Αυστραλίας στο φιλικό που έγινε στην Κίνα.

Δεν δυσκολεύτηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή [vids]

Νικηφόρο για την Αργεντινή ήταν το φιλικό που έδωσε κόντρα στην Αυστραλία. Η «αλμπιστελέστε» αντιμετώπισε τα «καγκουρό» επί κινεζικού εδάφους. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντίπαλες στο Πεκίνο με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια να επικρατεί 2-0.

Το ματς είχε εντυπωσιακή εκκίνηση. Διότι χρειάστηκαν μόλις 80 δευτερόλεπτα για να έρθει το πρώτο γκολ. Καθώς μετά από 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα. Πάσα του Άλβαρες, προσποίηση και ιδανικό τελείωμα για τον αρχηγός της εθνικής Αργεντινής που άνοιξε το σκορ στο ματς.

Η συνέχεια είχε καλό ρυθμό. Διότι οι φάσεις ήταν αρκετές. Τελικά στο 68' έγινε και το 2-0. Σέντρα του Ντε Πολ από τα αριστερά, κεφαλιά του Πετσέλα κοντά στη μικρή περιοχή και προβάδισμα δύο τερμάτων για την «αλμπισελέστε».

Επιπλέον, το ματς στο Πεκίνο ήταν ξεχωριστό για τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Μιας και ο 18χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ντεμπούτο με την εθνική Αργεντινής. Καθώς μπήκε στο ματς στο 74', στη θέση του Νικολάς Γκονζάλες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr