Ποδόσφαιρο

Νέα πρόταση από το Κατάρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 21:48

Η καινούργια προσφορά του Σεΐχη Γιασίμ φτάνει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά για το 100% των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων».

Νέα πρόταση από το Κατάρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όχι μόνο δεν έχουν κάνει πίσω οι ενδιαφερόμενοι από το Κατάρ, αλλά κατέθεσαν και νέα βελτιωμένη προσφορά για την αγορά του πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μία ακόμα φορά που η πλευρά του Σεΐχη Γιασίμ έδειξε με έμπρακτο τρόπο πώς θέλει να πάρει τους «κόκκινους διαβόλους». Καθώς επανήλθε με νέα πρόταση για την κάτοχο της Qarabao Cup. Επιπλέον, η νέα προσφορά φτάνει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ανάλογα των απαιτήσεων της οικογένειας Γκλέιζερ. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πώς αυτή η πρόταση αφορά το 100% των μετοχών για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Μετά και από αυτή την κίνηση, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τί θα αποφασίσουν τελικά οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ. Μιας και οι απαιτήσεις των Γκλέιζερ ήταν κοντά στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ειδικά μετά την νέα προσφορά από το Κατάρ, τα «θέλω» της ιδιοκτησίας του συλλόγου του Μάντσεστερ θεωρητικά είναι καλυμμένα.

Βέβαια, υπάρχει και η πρόταση που έχει καταθέσει η πλευρά του Τζιμ Ράτκλιφ. Ωστόσο αυτή είναι της τάξης των 5 δις, αλλά αφήνει ένα ποσοστό στους νυν ιδιοκτήτες. Συνεπώς μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα, αναμένεται η τελική «ετυμηγορία» για την πώληση των «κόκκινων διαβόλων».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr