Ποδόσφαιρο

Ο Φετφατζίδης έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 22:12

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 31χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός τους, Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο Φετφατζίδης έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με τις προσθήκες στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Μιας και οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος που κατέληξε στον Άρη Λεμεσού, θα αλλάξουν αρκετά το ρόστερ τους. Έτσι μια από τις πρώτες κινήσεις που έχουν κάνει αφορά την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της κυπριακής ομάδας. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτησή του, καθώς ανέφερε: «Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπέγραψε χθες. Υπάρχει συμφωνία με δύο ακόμη παίκτες».

Εξάλλου, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Μετά την Ελλάδα, την Ιταλία, αλλά και ομάδες στην Αραβία, τώρα στη Μεγαλόνησο. Διότι την περασμένη χρονιά ήταν τόσο στο Κατάρ όσο και στην Ιταλία. Στο πρώτο μισό στην Αλ Σαλίγια, στο δεύτερο μισό στην ΣΠΑΛ. Συνολικά είχε 20 ματς και στις δύο λίγκες, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ωστόσο τώρα ο 31χρονος παίκτης έχει την ευκαιρία για μια νέα επανεκκίνηση μέσω του ΑΠΟΕΛ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr