Ποδόσφαιρο

Λίγκα Εθνών: Στην 3η θέση η Ιταλία!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 19:25

Η Ιταλία επικράτησε με σκορ 3-2 της Ολλανδίας στον μικρό τελικό του Nations League και πήρε την 3η θέση. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, προηγήθηκε 2-0 και 3-1 και έφθασε δίκαια στη νίκη...

Λίγκα Εθνών: Στην 3η θέση η Ιταλία!

Η Ιταλία πήρε δίκαια νίκη στον μικρό τελικό της Λίγκας Εθνών κόντρα στην Ολλανδία με 3-2. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν καλύτερη και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, με τα γκολ των Ντι Μάρκο (6') και Φρατέζι (20').

Οι «οράνιε» ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να μειώσουν με τον Μπεργκβάιν στο 68ο λεπτό. Στη συνέχεια πίεσαν για να φθάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι «ατζούρι» βρήκαν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα και διαμόρφωσαν το σκορ σε 3-1 με τον Φεντερίκο Κιέζα (72').

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πέτυχε γκολ με τον Βέγκχορστ στο 82ο λεπτό, αλλά ακυρώθηκε από το VAR. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Βαϊνάλντουμ στο 89'. O αγώνας έγινε στο Ενσχέντε παρουσία 22 χιλιάδων θεατών.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Μπίλοου, Ντάμφρις, Γκερτρούιντα (46' Βαϊνάλντουμ), Φαν Ντάικ, Ακε, Βίφερ (76' Βέρμαν), Ντε Γιονγκ, Σίμονς (63' Κουπμάινερς), Μάλεν (46' Μπεργκβάιν), Χάκπο, Λανγκ (46' Βέγκχορστ).

ΙΤΑΛΙΑ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Ντι Μάρκο (74' Σπινατσόλα), Μπουοντζιόρνο, Ατσέρμπι, Τολόι, Βεράτι, Κριστάντε, Φρατέζι, Ρασπαντόρι (63' Κιέζα), Ρετέγκι, Γκνόντο (64' Ζανιόλο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr