Ποδόσφαιρο

Φεύγει ο Ενκουλού από τον Άρη

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 17:06

Ο Ενκουλού φεύγει από τον Άρη, αφού πάρθηκε η απόφαση να λυθεί το συμβόλαιο του.

Φεύγει ο Ενκουλού από τον Άρη

Ο Ενκουλού δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, καθώς μένει ελεύθερος. Αφού πάρθηκε η απόφαση, να λυθεί το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Οι κίτρινοι μάλιστα ειδοποίησαν τον κεντρικό αμυντικό από το Καμερούν, να μην ταξιδέψει μέχρι την Θεσσαλονίκη. Καθώς δεν χρειάζεται να είναι παρών για την προετοιμασία που θα κάνει η ομάδα, για την επόμενη σεζόν. Ενώ αναμένεται να γίνει οριστική η αποχώρηση του παίκτη, στις επόμενες ημέρες.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νικολά Ενκουλού, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν. Καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έφτασε στην απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή της.

Μάλιστα ειδοποίησαν τον Καμερουνέζος να μην ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι παρών, στην προετοιμασία τους. Ξεκίνησαν τις επαφές και με τον ατζέντη του παίκτη, για να οριστικοποιηθεί η απόφαση.

Πλέον ο Ενκουλού έμεινε ελεύθερος, κάτι που καθιστά το μέλλον του αβέβαιο. Αν και εφόσον είναι ακόμα Ιούνιος, έχει αρκετό χρόνο, για να βρει καινούρια ομάδα, πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Καμερούν, πήγε στον Άρη, μετά από μια σεζόν στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Όπου φορούσε την φανέλα της Γουότφορντ, με την οποία έκανε μόλις τρεις εμφανίσεις, την σεζόν που υποβιβάστηκαν στο Τσάμπιονσιπ. Ενώ την φετινή σεζόν, έκανε συνολικά 17 εμφανίσεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στις οποίες πέτυχε και ένα γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr