Ποδόσφαιρο

Ήρθε στη Αθήνα ο Μαρτίνεθ για τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 17:47

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ήρθε στη Αθήνα ο Μαρτίνεθ για τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε

Ο Ισπανός τεχνικός, έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουνίου, μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν. Ο 44χρονος υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο θα διαρκέσει για δύο χρόνια, με την ομάδα του Πειραιά. Ενώ στην συνέχεια έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο. Κι έτσι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο νέος προπονητής με κάθε επισημότητα.

Μαρτίνεθ και Κορδόν είχαν συναντηθεί τις προηγούμενες ημέρες στην Βαρκελώνη, έχοντας συγκεκριμένα δύο συναντήσεις. Στις οποίες, μίλησαν για τον προγραμματισμό, της ομάδας του Πειραιά. Ενώ στην συνέχεια, πέταξαν για να έρθουν στην χώρα μας.

Η άφιξη τους έγινε με μια σχετική καθυστέρηση, λόγω της πτήσης τους. Όταν παρόλα αυτά, έφτασαν κατευθύνθηκαν άμεσα, προς τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα λόγια του Ισπανού τεχνικού, μόλις έφτασε στην Ελλάδα, ήταν ότι είναι χαρούμενος, είναι ευγνώμων γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Έχει πολλή όρεξη να δουλέψει και πως θα πει περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Γεννημένος στο Βίγκο, στις 16 Δεκεμβρίου 1980, αφού αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Θέλτα και στην Κάντιθ, σε ηλικία 20 ετών κίνησε τις διαδικασίες για την έναρξη της προπονητικής του θητείας. Από το 2001 έως το 2006 σπούδασε Επιστήμες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο της Γρανάδα, διάστημα κατά το οποίο διετέλεσε προπονητής των ομάδων Ιμπέριο Αλμπολότε και Αρένας ντε Αρμίγια. Τη διετία 2007-2009 ανέλαβε τη Μότριλ, με την οποία έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στη Segunda División B (τρίτη κατηγορία), επιτυγχάνοντας μάλιστα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και ρεκόρ αγώνων χωρίς ήττα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.