Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς για Ντνίπρο: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 16:57

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δηλώσεις για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Γιοβάνοβιτς για Ντνίπρο: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε μερικά σχόλια μετά την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο. Με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι, στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε την δήλωση του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Μιλώντας για τον σεβασμό που θα πρέπει να δείξει το τριφύλλι, απέναντι στον αντίπαλο σύλλογο.

Αφού οι πράσινοι κληρώθηκαν με την ομάδα από την Ουκρανία, υπήρξε μια ανακούφιση από πλευράς τους. Επειδή απέφυγαν την δευτεραθλήτρια Βελγίου, Γκενκ. Όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλησε να τονίσει, πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, στα προκριματικά του καλοκαιριού. Ενώ επισήμανε, πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Ντνίπρο με σεβασμό. Με μοναδικό στόχο, να έχουν τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας, για τους δύο αγώνες.

Αναλυτικά δήλωσε πως, στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων το καλοκαίρι, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όπως και αυτοί, έτσι και οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους πάλεψαν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Το γεγονός ότι η Ντνίπρο μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με τη Σαχτάρ, δείχνει και την ικανότητα του αντιπάλου.

Συνέχισε λέγοντας πως περιμένει δύο δύσκολα παιχνίδια. Γιατί θεωρεί πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ομάδων. Η Ντνίπρο την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Ευρώπη. Έχοντας παίξει μόνο φιλικά αφού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι. Φέτος μετά από μια ανταγωνιστική σεζόν θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι.

Τελείωσε αναφέροντας ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα έχει τον σεβασμό τους. Σίγουρα ο στόχος τους είναι να παρουσιαστούν στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.