Ποδόσφαιρο

Βαριά ήττα του Αρη από την Μακάμπι Χάιφα (4-1)

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 - 22:37

Ο Αρης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Ισραήλ με φιλική ήττα 4-1 από τη Μακάμπι Χάιφα και αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα.

Βαριά ήττα του Αρη από την Μακάμπι Χάιφα (4-1)

Σε αντίθεση με το προ ημερών παιχνίδι, επίσης προπονητικού χαρακτήρα με διάρκεια τρία ημίωρα, στο οποίο ο Αρης επικράτησε με 1-0, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Ναζαρέτ η Μακάμπι Χάιφα ήταν καταιγιστική.

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που διεξήχθη σε τρία 30λεπτα, δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόλις ξεκίνησε την προετοιμασία της.

Στο έκτο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καντίλ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 43′ ήρθε το δεύτερο γκολ με σουτ του Σίμπλι μέσα από την περιοχή. Στο 73' έγινε το 3-0 με προσπάθεια του Ζαρόρα, για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ τέσσερα λεπτά μετά ο Τσιμπούτα. Το γκολ της τιμής για τον Άρη πέτυχε στο 89′ ο Λουίς Πάλμα που είχε περάσει ως αλλαγή.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον Άρη ο Απόστολος Τερζής: Κουέστα, Εμπακατά, Τανούλης, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ματαρίτα, Νταμπό, Πάβιτσιτς, Παναγίδης, Τσέρα, Χριστοδουλόπουλος. Επαιξαν και οι Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Νταρίτα, Ρουπ, Πάλμα, Γκρέι, Ρ. Σγούρος, Φατόρε, Ηλ. Σγούρος, Καραμανλής και Μπεκιαρίδης.

Αύριο η αποστολή του Αρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.