Ποδόσφαιρο

Επίσημα στην Αλ Χιλάλ ο Κουλιμπαλί

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - 20:50

Η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, Καλιντού Κουλιμπαλί, παραχωρήθηκε στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Επίσημα στην Αλ Χιλάλ ο Κουλιμπαλί

Ο 32χρονος Καλιντού Κουλιμπαλί αποκτήθηκε πέρυσι από την Νάπολι αντί 40 εκατ. ευρώ και έπειτα από 32 εμφανίσεις με τους Μπλε αφήνει το Λονδίνο με προορισμό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Σε μια χρονιά που η Τσέλσι ήταν πραγματικά πολύ κακή, για τον διεθνή άσο το highlight ήταν το γκολ με εκπληκτικό βολέ κόντρα στην Τότεναμ.

Λίγες ημέρες αφότου επισημοποίησε το deal με τον Ρούμπεν Νέβες, η Αλ Χιλάλ έκανε το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, ανακοινώνοντας την Κυριακή (25/6) τη μεταγραφή.

Ο 32χρονος βρισκόταν στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες για να υπογράψει με τους Σαουδάραβες, αφήνοντας την Τσέλσι έπειτα από μόλις μία σεζόν, παρότι το καλοκαίρι του 2022 συμφώνησε για τετραετή συνεργασία.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ και όταν ο Σενεγαλέζος στόπερ περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει για τρία χρόνια και θα ανακοινωθεί.

Με τη φανέλα των "μπλε" κατέγραψε 32 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Θυμίζουμε ότι η Αλ Χιλάλ θέλει για τον πάγκο της τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Ιταλό τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου από τη Γιουβέντους, η οποία θα βρεθεί σε μεταβατική περίοδο λόγω και των κυρώσεων που της έχουν επιβληθεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr