Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στον Πινέδα βρίσκεται η ΑΕΚ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 14:47

Ο Ορμπελίν Πινέδα πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επίσημη επιστροφή του στην ΑΕΚ

Πολύ κοντά στον Πινέδα βρίσκεται η ΑΕΚ

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στον Ισπανικό τύπο, τα οποία θεωρούν πλέον γεγονός, την πώληση του Ορμπελίν Πινέδα, από την Θέλτα, στην ΑΕΚ. Καθώς φαίνεται πως θα μπορούσαν να ακολουθήσουν άμεσες εξελίξεις, ακόμα και σήμερα. Αφού ο 27χρονος από το Μεξικό φέρεται έτοιμος να δώσει απάντηση στην Ένωση, εντός των επόμενων ημερών.

Όπως επίσης αναφέρεται στην Ισπανία, ο νέος προπονητής της ομάδας του Βίγκο, Ράφα Μπενίτεθ, έχει εγκρίνει την αποχώρηση του Πινέδα. Ενώ κάνουν λόγω για προσφορά, η οποία φτάνει ακόμα και τα οχτώ εκατομμύρια ευρώ.
Παρόλα αυτά, από την πλευρά των κιτρινόμαυρων δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία από τις πληροφορίες. Ούτε τίποτα για συμφωνία, ούτε και το ποσό, το οποίο φαντάζει υπερβολικό για την εν λόγω αγορά.

Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στην μεταγραφή. Με την Θέλτα, να φέρεται να έχει άμεση ανάγκη από χρήματα, πριν το τέλος του Ιούνη. Όταν και τελειώνει η οικονομική χρόνια, για να μην έχει προβλήματα με τους ισολογισμούς της. Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει την μεταγραφή του μέσου από το Μεξικό, για να προχωρήσουν και σε άλλες προσθήκες. Οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα. Με τον Πινέδα, να επιστρέφει επίσημα στο ρόστερ.

Ο δικέφαλος δεν έχει καμία εξέλιξη, όσον αφορά την απόκτηση νέου εξτρέμ. Με τον Νόρντιν Άμραμπατ να μην έχει λάβει κάποια ικανοποιητική προσφορά από την Ολλανδία, μέχρι τώρα. Κρατώντας ανοιχτό, το ενδεχόμενο της παραμονής του. Ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, υπάρχει η επιλογή του Λουίς Πάλμα, από τον Άρη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.