Ποδόσφαιρο

Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστούν τα σχέδια για το προπονητικό σύμφωνα με εκπρόσωπο της UEFA

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 17:01

Η ΕΠΟ είχε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της, στην οποία ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της UEFA Ραζβάν Μπουρλεάνου, μίλησε για το νέο προπονητικό κέντρο, για την Εθνική.

Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστούν τα σχέδια για το προπονητικό σύμφωνα με εκπρόσωπο της UEFA

Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, πήρε μέρος την παραγγελία 30 Ιουνίου, με εκπρόσωπο της UEFA, να δίνει το παρόν. Ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, είναι και ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου.

Ο ίδιος, θέλησε να αναφερθεί στο νέο προπονητικό κέντρο. Το οποίο θα προορίζεται, για να φιλοξενεί τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Ενώ υποστήριξε, πως τα σχέδια για το εν λόγω κέντρο, θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο. Κάτι που φαίνεται σαν πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Μπουρλεάνου

«Αξίζετε την εκτίμηση όλων μας για την προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά για το ποδόσφαιρο. Ξέρω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Η Ελλάδα είναι πάντα πηγή έμπνευσης για πάρα πολλούς λόγους. Αλλά και για την μεγάλη επιρροή που έχει στα αθλήματα. Έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι, στην ιστορία του αγαπημένου μας αθλήματος.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και ελπίζω και η Ελλάδα και η Ρουμανία, να βρίσκονται στο Euro 2024. Η Ελλάδα θα διοργανώσει τη χρονιά που έρχεται και δύο τελικούς. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup. Τον Μάιο στο γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει ο τελικός του Conference League. Συγχαρητήρια για αυτό και είμαι σίγουρος, ότι η Ελλάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Φυσικά πρέπει να αναφερθώ και στα σχέδια για ένα προπονητικό κέντρο για την Εθνικές ομάδες στην Ελλάδα. Αυτά τα σχέδια, θα παρουσιαστούν και στην αρμόδια επιτροπή της UEFA τον Οκτώβριο. Αυτό το πάρα πολύ σημαντικό έργο, θα σας δώσει μεγάλη δυναμική και θα συμβάλει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr