Ποδόσφαιρο

EURO U21: Στον τελικό τα "λιοντάρια", 3-0 το Ισραήλ!

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 - 20:39

Οι Άγγλοι στη 10η παρουσία τους σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πέρασαν στον μεγάλο τελικό των U21 εις βάρος του Ισραήλ! 

EURO U21: Στον τελικό τα

Οι Άγγλοι έδειξαν το ταλέντο τους και τη κυνικότητά τους στον ημιτελικό με το Ισραήλ, και πέρασαν εύκολα στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με σκορ 3-0.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αγγλία, όταν κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι στο 17'. Μετά από την εξέταση του var, δόθηκε κανονικά και ο Γκιμπς Γουάιτ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Το ματς κυλούσε χωρίς μεγάλες φάσεις, μέχρι το 42', όταν ο Γκιμπς Γουάιτ άνοιξε το σκορ και πήρε το αίμα του πίσω. Με την Αγγλία σε θέση οδηγού όλα κυλούσαν διαφορετικά. Στο 63' ήρθε και δεύτερο γκολ αυτή τη φορά από τον Πάλμερ. Ουσιαστικά εκεί κλείδωσε η πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το Ισραήλ δεν βρήκε απάντηση, με την Αγγλία να γράφει το τελικό 3-0 στο 90' με τον Άρτσερ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα για τους Άγγλους και MVP ο Πάλμερ της Μαν. Σίτι ( 1 γκολ, 2 ασίστ).

Η Αγγλία περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία - Ουκρανία, για να τον αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό.

Να θυμίσουμε ότι οι Άγγλοι είναι αήττητοι στη διοργάνωση με 5 στις 5 νίκες.

Οι δύο ενδεκάδες των ομάδων

ΙΣΡΑΗΛ

ΑΓΓΛΙΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr