Ποδόσφαιρο

Στην Λεβερκούζεν ο Τζάκα!

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 - 20:26

Ο Γκρανίτ Τζάκα αποχαιρέτησε την Άρσεναλ έπειτα από επτά χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβερκούζεν. 

Στην Λεβερκούζεν ο Τζάκα!

Από το 2016 και έπειτα ο Γκρανίτ Τζάκα αποτέλεσε ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη της Άρσεναλ και αυτό αποτυπώθηκε και με αριθμούς, με τον Ελβετό μέσο να μετράει 23 γκολ και 29 ασίστ και να έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 2 Κυπέλλων Αγγλίας με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να κερδίσει τελικά το πρωτάθλημα, με τον 30χρονο Ελβετό να είναι όμως τώρα έτοιμος για το νέο μεγάλο βήμα της καριέρας του, με την Λεβερκούζεν να τον αποκτά δίνοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στους κανονιέρηδες (είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο) και να ανακοινώνει την Πέμπτη (6/7) την απόκτησή του μέχρι το 2028.

Οι δηλώσεις του παίκτη:

"Ξέρω καλά το γερμανικό πρωτάθλημα (σ.σ. ήταν μέλος της Γκλάντμπαχ από το 2012 μέχρι το 2016) και το παρακολουθούσα όταν ήμουν στο Λονδίνο. Η Λεβερκούζεν είναι μία ομάδα με εντυπωσιακή ιστορία και φιλόδοξους στόχους.

Πάνω από όλα, τον βλέπω ως έναν σύλλογο με σπουδαίο μέλλον. Οι συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία μού έδωσαν ένα μεγάλο κίνητρο. Όλοι εδώ είναι φιλόδοξοι και θέλουν να πετύχουν κάτι και ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια", τόνισε ο Τζάκα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των "ασπιρίνων".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr