Ποδόσφαιρο

Συμφωνία ανάμεσα σε Εμπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023 - 15:13

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε εκπομπή στο Ισπανικό ραδιόφωνο, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε συμφωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Συμφωνία ανάμεσα σε Εμπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στον Κιλιάν Εμπαπέ, πως δεν σκοπεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο. Δηλαδή εφόσον δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο ισχύει μέχρι το 2024, θα τον πουλήσουν.

Έτσι ώστε να μπορέσουν βγάλουν χρήματα στα ταμεία τους, από την μεταγραφή του. Ο 24χρονος Γάλλος, έχει κάνει και αυτός ξεκάθαρη την θέση του. Έχοντας αρνηθεί επανειλημμένα, να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τους Παριζιάνους.

Μια ημέρα μετά από αυτές τις δηλώσεις, έγινε μια τεράστια αποκάλυψη, από το «Cadena Ser», στο ραδιόφωνο της Μαδρίτης. Ανέφεραν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ, έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Και συγκεκριμένα, συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην Ισπανία, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από το εν λόγω συμβόλαιο, ο Γάλλος επιθετικός θα πληρώνεται με 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του, θα φτάνει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Κάτι που δεν αναφέρει όμως, αυτό το μέσο, είναι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να αποκτήσει τον 24χρονο φέτος. Ή αν θα περιμένουν, για να μείνει ελεύθερος, πριν τον κάνουν δικό τους. Κάτι που θα συμβεί, εάν ο Εμπαπέ δεν υπογράψει συμβόλαιο και δεν φύγει αυτό το καλοκαίρι. Καθώς σε έξι μήνες, θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει 200 εκατομμύρια ευρώ, για τον παίκτη, ενώ ο ίδιος θέλει 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Με τα υπόλοιπα έξοδα και μπόνους θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Και όπως αναφέρουν τα μέσα στην Ισπανία, η Ρεάλ δεν σκοπεύει να δώσει φέτος αυτά τα χρήματα, αλλά θα περιμένει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr