Ποδόσφαιρο

Κιλιάν Εμπαπέ: "Έχω αυτή την πείνα να κερδίζω, γι’ αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αλαζόνας"

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 13:55

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής της σεζόν, από την L’ Equipe και την France Football. Και έκανε μερικές δηλώσεις στην Equipe.

Κιλιάν Εμπαπέ:

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, πέτυχε 41 γκολ την σεζόν που πέρασε, με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Γι’ αυτόν τον λόγο, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής της σεζόν, από την L’ Equipe. Καθώς και την France Football.

Ο 24χρονος επιθετικός, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ολοκλήρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη, με το μέλλον της καριέρας του. Καθώς αναμένεται να φανεί, αν θα πάρει μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό το καλοκαίρι. Ή αν θα παραμείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλώντας στην Equipe, ο Γάλλος σταρ αναφέρθηκε στην πείνα του για νίκες και στο αίσθημα του ανικανοποίητου. Συγκεκριμένα, είπε πως δεν έχει σημασία πού παίζει, η χρονιά δεν έχει σημασία, δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος. Θέλει απλώς να κερδίζει. Θέλει να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πηγαίνει διακοπές, ανακτά ενέργεια και επιστρέφει με την πείνα που όλοι ξέρουν.

Συνέχισε λέγοντας, ότι δεν ευχαριστιέται εύκολα, οπότε δεν εντυπωσιάζεται ποτέ με αυτό που κάνει. Είναι το κλειδί για να καταλάβει τον εαυτό του γιατί ό,τι κάνει, λέει στον εαυτό του ότι μπορεί να το κάνει ξανά και καλύτερα.

Έχει αυτή την πείνα να κερδίζει, δεν θέλει να είναι σε μια ομάδα μόνο για να παίζει απλά. Γι’ αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είναι αλαζόνας. Δεν φοβάται ούτε την αποτυχία, είναι μέρος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Έχει όμως την πεποίθηση ότι γεννήθηκε για να κερδίζω και θέλει να το δείξει σε όλους.

Τέλος, ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος με το να έχει διατηρήσει το προσωπικό του επίπεδο σε μια σεζόν με περίπου 50 γκολ. Είχε εξαιρετικές στιγμές, εξαιρετικές επιδόσεις, επίσης, είναι σίγουρος ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει ακόμα καλύτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr