Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Νέα πρόταση για Κέιν

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023 - 18:33

Οι Βαυαροί επιμένουν και κατέθεσαν νέα βελτιωμένη προσφορά στη Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Μπάγερν Μονάχου: Νέα πρόταση για Κέιν

Η Τότεναμ απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για την μετακίνηση του διεθνή φορ, αλλά η Der Rekordmeister δεν το βάζει κάτω και επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Είναι ανοιχτό μυστικό πως η Μπάγερν έχει θέσει τον Κέιν στην κορυφή της μεταγραφικής wish list. Ο Άγγλος επιθετικός διέρρευσε πως συναινεί στην μετακίνηση, αλλά οι Λονδρέζοι απέρριψαν την πρώτη πρόταση των 70 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς μπόνους. Η ομάδα του Αντί Ποστέκογλου έχει προσφέρει με την σειρά της βελτιωμένη πρόταση στον 30χρονο φορ για να επεκτείνει την συνεργασία τους.

Το Sky Sports ανέφερε πως η Μπάγερν επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτή τη φορά η προσφορά είναι 80 εκατ. ευρώ χωρίς μπόνους. Οι πρωταθλητές Γερμανίας βλέπουν τον Κέιν ως τον ιδανικό υποψήφιο για να διαδεχθεί τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός κορυφαίος επιθετικός έφυγε πέρυσι για την Μπαρτσελόνα. Την περασμένη σεζόν, ο Eric Maxim Choupo-Moting ήταν συνήθως η πρώτη επιλογή στο σημείο της επίθεσης.

Ο Κέιν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Τότεναμ, που δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει τον ηγέτη της επίθεσης μετά τη φετινή σεζόν με ελεύθερη μεταγραφή. Γι' αυτό η διοίκηση του συλλόγου είναι πολύ πρόθυμη να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, η πώληση γίνεται μια σοβαρή πιθανότητα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr