Ποδόσφαιρο

Η Νότιγχαμ έκανε πρόταση στον Γουίλιαν με όρο που περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 16:53

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, “Evening Standard”, η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε προσφορά για τον Γουίλιαν. Η οποία φαίνεται να περιλαμβάνει και έναν όρο, ο οποίος αφορά και τον Ολυμπιακό.

Η Νότιγχαμ έκανε πρόταση στον Γουίλιαν με όρο που περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, φέρεται να έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γουίλιαν, από την Φούλαμ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της, η εφημερίδα και ιστοσελίδα από την Αγγλία, “Evening Standard”. Ενώ όπως γράφουν, η προσφορά την οποία κάνει η ομάδα στον Βραζιλιάνο, αφορά και τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της Νότιγχαμ, πιστεύουν ότι έχουν καλές πιθανότητες, να πείσουν τον 34χρονο εξτρέμ, να υπογράψει συμβόλαιο. Ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα του Στιβ Κούπερ. Αφού απάντησε αρνητικά σε προσφορά που του έκανε η Φούλαμ, για να ανανεώσει.

Οι Άγγλοι αναφέρουν επίσης, πως ο σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει κάνει καλύτερη προσφορά, στον Γουίλιαν. Η οποία δεν έχει μόνο να κάνει με το συμβόλαιο του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Αλλά φέρεται να του δίνει και την ευκαιρία, να κλείσει την καριέρα του, στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, η Φούλαμ αναμένεται να συνεχίσει να προσπαθεί, να ανανεώσει το συμβόλαιο του 34χρονου εξτρέμ. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν, για τον ίδιο και ιδίως για την ομάδα του. Η οποία τα πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γουίλιαν έχει κάνει μια αξιοσημείωτη καριέρα. Το ταλέντο του, αναγνωρίστηκε όσο αγωνιζόταν με την φανέλα της Σαχτάρ Ντονέτσκ. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι το 2013, όπου και έμεινε για τα επόμενα επτά χρόνια. Εκεί σημείωσε 339 εμφανίσεις , πετυχαίνοντας 63 γκολ και μοιράζοντας 62 ασίστ.

Το 2020, πήγε για μια σεζόν στην Άρσεναλ, κάνοντας μια κάκιστη σεζόν. Φεύγοντας στο τέλος της, για την πατρίδα του και συγκεκριμένα να αγωνιστεί για την Κορίνθιανς. Και αυτή η μεταγραφή όμως, αποδείχθηκε αποτυχημένη, πριν τον πάρει ως ελεύθερο η Φούλαμ. Για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου και έκανε εξαιρετική σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του. Σε μια αξιοσημείωτη χρόνια για τους Λονδρέζους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.