Ποδόσφαιρο

Ο Μπερνάρντο Σίλβα περιμένει την Μπαρτσελόνα

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - 23:55

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ακόμα θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα. Ζητώντας μάλιστα από τον σύλλογο, να κάνει γρήγορα. Ενώ έναν χρόνο πριν, ο Πορτογάλος πάλι συνδεόταν με μετακίνηση, στην Βαρκελώνη. Αλλά οι Καταλανοί δεν είχαν το τεράστιο χρηματικό ποσό, που ζητούσε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα περιμένει την Μπαρτσελόνα

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα κυνηγούσε την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, από την Μάντσεστερ Σίτι. Με τον ίδιο τον παίκτη, να ήταν πρόθυμος να φύγει από την Αγγλία για να πάει στην Ισπανία. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα, στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρά την επιθυμία των δύο πλευρών. Και αυτό, επειδή οι μπλαουγκράνα δεν είχαν τα χρήματα, τα οποία ζητούσαν οι Πολίτες. Με το εν λόγω ποσό, να έφτανε τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα, μια σεζόν μετά, εξετάζει ξανά το ενδεχόμενο της απόκτησης του 28χρονου, από την ομάδα του Μάντσεστερ. Ενώ και ο Πορτογάλος μέσος, είναι ακόμα πρόθυμος να κάνει την μεταγραφή, για τους Καταλανούς. Και να ακολουθήσει τον συμπαίκτη του, Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Σύμφωνα με αυτά που γράφει, η Ισπανική Mundo Deportivo.

Μάλιστα ο ίδιος ο Μπερνάρντο Σίλβα, φέρεται να ασκεί πίεση στην Μπαρτσελόνα, για να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Ενώ είναι διατεθειμένος να πιέσει και την Μάντσεστερ Σίτι, για να τον αφήσει να φύγει.

Βέβαια η κάτοχος του τρεμπλ, φαίνεται πως θέλει να τον κρατήσει στην Αγγλία. Και υπάρχουν αναφορές, πως είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, για να μείνει στον σύλλογο.

Εντωμεταξύ, υπάρχει και η Αλ Χιλάλ, η οποία έχει κάνει πρόταση στον Πορτογάλο μέσο. Η οποία φτάνει μέχρι και τα 87 εκατομμύρια ευρώ, στις απολαβές. Για να αγωνιστεί, με την φανέλα της ομάδας. Όμως προς το παρών, ο Σίλβα φαίνεται να προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr