Ποδόσφαιρο

Λιονέλ Μέσι: Έγινε viral η παρουσίαση του από την Ίντερ Μαϊάμι

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 - 16:46

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουλίου, μετά από τρίωρη καθυστέρηση, έγινε η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι, από την Ίντερ Μαϊάμι. Το αμερικανικό κοινό, είχε την ευκαιρία να δει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, για πρώτη φορά, σε μια φαντασμαγορική βραδιά. Η οποία πήρε μέρος, παρά την βροχή και τους θυελλώδεις ανέμους.

Λιονέλ Μέσι: Έγινε viral η παρουσίαση του από την Ίντερ Μαϊάμι

Οργάνωσε μια φαντασμαγορική παρουσίαση, η Ίντερ Μαϊάμι, για τον Λιονέλ Μέσι. Η οποία πήρε μέρος, στο «DRV PNK Stadium», τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουλίου. Δίνοντας στο αμερικανικό κοινό, μια εξαιρετική βραδιά, καθώς και την ευκαιρία να δουν από κοντά, τον 36χρονο σταρ, για πρώτη φορά.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, καθώς και τους θυελλώδεις ανέμους, η παρουσίαση έγινε. Έστω και με τρεις ώρες καθυστέρησης, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων. Τα οποία όμως, δεν σταμάτησαν 18 χιλιάδες οπαδούς, απ’ το να μαζευτούν στο γήπεδο. Για να υποδεχθούν θερμά, το επτά φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας. Κατά την ανακοίνωση του, ως νέο παίκτη του MLS.

Μαζί με τον Μέσι, παρουσιάστηκε και ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο οποίος ήταν ο πρώτος που παρουσιάστηκε, στην βραδιά. Προτού εμφανιστεί ο Αργεντινός.

Όταν ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε, προκλήθηκε χαμός στο γήπεδο, με πυροτεχνήματα να χρωματίζουν τον ουρανό, μόλις τελείωσε με τον λόγο του. Ενώ οι προβολείς έδωσαν ροζ αισθητική, στο χρώμα της ομάδας. Για να καλωσορίσουν, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Αστέρες από διάφορα αθλήματα έδωσαν το παρών, στην εν λόγω παρουσίαση. Με κάποιους από τους πιο γνωστούς, να είναι ο μπασκετμπολίστας Στεφ Κάρι και ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι. Για να υποδεχθούν τον 36χρονο θρύλο, με ενθουσιασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την παράσταση, παραλίγο να κλέψει ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν λίγο έλειψε, να γλιστρήσει λόγω της βροχής. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Ο Άγγλος, κατάφερε να μείνει στα πόδια του και να κρατήσει την ισορροπία του. Ενώ δεν άφησε αυτή την στιγμή να το επηρεάσει και συνέχισε την τελετή κανονικά.

Ενώ όταν ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο χορτάρι για να χαιρετήσει τους οπαδούς δέχθηκε μια «έκπληξη», από τον γιο του, Τιάγκο. Ο οποίος, όπως φαίνεται ήθελε ενοχλήσει τον πατέρα του, κάνοντας του μια ποδιά μέσα στο γήπεδο. Και στην συνέχεια την πανηγύρισε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr