Ποδόσφαιρο

Πήρε Κιμ Μιν Τζάε η Μπάγερν

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 20:21

Δικό της έκανε τον Κιμ Μιν Τζάε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτηση του κορυφαίου αμυντικού τη σεζόν που τελείωσε στη Serie A, με τον Νοτιοκορεάτη στόπερ από την πλευρά του να υπογράφει συμβόλαιο με τους Γερμανούς έως το 2028.

Πήρε Κιμ Μιν Τζάε η Μπάγερν
Ο Κορεάτης κεντρικός αμυντικός εντυπωσίασε με τη εμφανίσεις στους «παρτενοπέι», με τους οποίους κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να κινείται γρήγορα και να τον κάνει δικό της για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι το 2028.
Το κόστος της μεταγραφής έφτασε περίπου τα 60 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ενώ για την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού είχε κινηθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
O Κιμ μετακόμισε στην Ιταλία το καλοκαίρι του 2022, όταν άφησε τη Φενέρμπαχτσε έναντι 18 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας 45 εμφανίσεις στην εντυπωσιακή φετινή σεζόν των Ναπολιτάνων, όπου οι «Παρτενοπέι» πήραν το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια.
Μάλιστα, η συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών είχε κλείσει εδώ και αρκετό καιρό και έμειναν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωσή της. Εξάλλου, ο Κιμ είχε ήδη περάσει ιατρικά στην πατρίδα του, ενώ είχε ήδη βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr