Ποδόσφαιρο

Ονειρικό ντεμπούτο Μέσι!

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - 11:17

Ντεμπούτο ανάλογο της κλάσης του και της μαγείας του έκανε ο Μέσι, στο πρώτο του παιχνίδι με την Ίντερ Μαϊάμι. 

Ονειρικό ντεμπούτο Μέσι!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πραγματοποίησε ένα ονειρικό ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι, πετυχαίνοντας το νικηφόρο γκολ για την ομάδα του (2-1) στο Leagues Cup, κόντρα στην μεξικανική Κρουζ Αζούλ.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και φρόντισε να κάνει τη διαφορά, δείχνοντας για πολλοστή φορά την κλάση του.

Η Ίντερ Μαϊάμι προηγήθηκε στο 44` με τον Ρόμπερτ Τέιλορ και στο 54ο λεπτό, ο «pulga» φόρεσε για πρώτη φορά την ροζ φανέλα του για να μπει στον αγώνα υπό το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού.

Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Μέσι είδε την Κρουζ Αζούλ, να ισοφαρίζει με τον Αντούνα στο 65ο λεπτό, αλλά με μία από τις περίφημες αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ του, χάρισε την νίκη στην ομάδα του, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr