Ποδόσφαιρο

Στην Σάο Πάολο ο Χάμες Ροντρίγκες

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 16:56

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, θα μετακομίσει στην Βραζιλία. Για να αγωνιστεί με την φανέλα της Σάο Πάολο. Αφού κοντά στους τρεις μήνες πριν, έφυγε από τους ερυθρόλευκους, ως ελεύθερος. Με την ομάδα του Πειραιά, να λύνει την συνεργασία της με τον Κολομβιανό επιθετικό.

Στην Σάο Πάολο ο Χάμες Ροντρίγκες

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες χωρίς ομάδα, ο Χάμες Ροντρίγκες, βρήκε τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Ο οποίος φαίνεται πως είναι η Βραζιλία και συγκεκριμένα, για να αγωνιστεί με την φανέλα της Σάο Πάολο.

Ο επιθετικός από την Κολομβία, έχει δεχτεί αρκετές προσφορές από ομάδες, αφού έλυσε το συμβόλαιο του, με τον Ολυμπιακό. Κάτι που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, με τον λόγο να είναι η συμπεριφορά του.

Τώρα όμως φαίνεται πως βρήκε την νέα του ομάδα, με την οποία ήταν σε συζητήσεις, τον τελευταίο καιρό. Ενώ συμφώνησε και ταξίδεψε στην Βραζιλία, για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Και να υπογράψει, το νέο συμβόλαιο του. Κάνοντας την επιστροφή του στην Νότια Αμερική, μετά από χρόνια που αγωνίζεται στην Ευρώπη και την Σαουδική Αραβία.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Χάμες Ροντρίγκες είναι 23 εμφανίσεις, στις οποίες πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Κυρία ευθύνη για την αποχώρηση του, αποδόθηκε στην συμπεριφορά του. Κατά κύριο λόγο, στον αγώνα των ερυθρολεύκων, με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Όπου είχε ένα ξέσπασμα, όταν βγήκε αλλαγή.

Στο εν λόγω παιχνίδι, η ομάδα του Πειραιά έψαχνε το διπλό, για να πιάσουν τους πράσινους στην βαθμολογία. Με τον Χάμες να ξεκινάει βασικός, αφού είχε μπει ως αλλαγή, στο προηγούμενο παιχνίδι.

Όμως ο 32χρονος δεν απέδωσε όπως ήθελε ο προπονητής του, ο οποίος τον έβγαλε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Και ο Κολομβιανός, αντέδρασε έντονα στα αποδυτήρια, ψάχνοντας μάλιστα να φύγει από το γήπεδο. Αφού αρνήθηκε να βγει, για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Από τότε που ο Χάμες Ροντρίγκες, αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει αποδώσει όπως θα ήθελε. Όπως και αφού αποφάσισε να μην πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου. Με τον ίδιο να αποδίδει όλο και λιγότερο, σε κάθε νέα ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.