Ποδόσφαιρο

Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει Σιώπη ως αντάλλαγμα για Ζινκερνάγκελ

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 16:42

Συνεχίζονται τα σενάρια, για το μέλλον του Ζινκερνάγκελ στον Ολυμπιακό, με το όνομα του Σιώπη, να αναφέρεται. Από την πλευρά της Τραμπζονσπόρ, η οποία φαίνεται πως είναι διατεθειμένη, να τον προσφέρει στους ερυθρόλευκους. Έτσι ώστε, να μπορέσει να αποκτήσει, τον μέσο από την Δανία, από την ομάδα του Πειραιά.

Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει Σιώπη ως αντάλλαγμα για Ζινκερνάγκελ

Το μέλλον της καριέρας του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, φαίνεται πως θα συνεχιστεί, μακριά από τον Ολυμπιακό. Καθώς ο νέος προπονητής, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δεν υπολογίζει τον 28χρονο στην ομάδα, για την επόμενη σεζόν. Όμως ακόμα, παραμένει αβέβαιο, το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ο παίκτης των ερυθρολεύκων.

Το όνομα της Τραμπζονσπόρ, είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο. Καθώς γίνονται συνεχώς αναφορές στο όνομα του Ζινκερνάγκελ, στην Τουρκία. Με την ομάδα του Μπακασέτα και του Κουρμπέλη, να θέλει να τον κάνει δικό της. Εκφράζοντας επανειλημμένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Κυρίως αφού ο τεχνικός της ομάδας, Νέναντ Μπιέλιτσα, θέλει μα ολοκληρώσει την απόκτηση του μέσου από την Δανία. Έτσι ώστε, να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ του, για την επερχόμενη σεζόν.

Μάλιστα ο τουρκικός σύλλογος, δεν δείχνει να τα παρατάει. Με τα μέσα της χώρας, να αναφέρουν σημαντικές εξελίξεις, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως γράφει το «DikFutbol», θεωρούν πως η ομάδα από την Τραπεζούντα, έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία, με τον Ζινκερνάγκελ. Και τώρα αυτό που έχει μείνει, είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους.

Η Τραμπζονσπόρ είναι απίστευτα πεπεισμένη, να αποκτήσει τον εν λόγω παίκτη από τον Ολυμπιακό. Και για να πείσουν και τους ερυθρόλευκους, φαίνεται πως είναι πρόθυμοι να κάνουν μια μεγάλη προσφορά.

Συγκεκριμένα, ο τουρκικός σύλλογος δείχνει διατεθειμένος να προσφέρει τον Μανώλη Σιώπη. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, θέλουν να συμπεριλάβουν τον διεθνή Έλληνα χαφ, σε συμφωνία. Ως αντάλλαγμα για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.